Saturday, January 21, 2012

yeaahh..esok balik..

SALAM

Today 
 
& just a few hours more..

YEAAAAAHHHHHHH!!!!!! 

ESOK 

BALIKKKKKKKK 

(@O@)


sangat terlebey excited bile esok nak balik
ye lar aku lambat
ok.sekian.


done habiskan sume stok makanan
done basuh sume yg patut
done kemas bilik
done packing barang
done simpan barang 




oryte..
annyeonghigyeseyo!


Tuesday, January 17, 2012

Ending of part 1

SALAM

It seems full of happiness for the ending of part 1 maybe,, sure lar!
w/pun time exam pagi tu aku rase terukk gilerr..
maklumla dlm dewan yg sejuk hingga mencucuk2 tulang rusuk 
perut pulak bercaklempong n bergendang gendut.. 
malu kot kat orang yg dok sebelah mesti denga!..aishhhh

Balik dari exam ade orang plak ajak makan nasi lemak
memang sapu je la aku..da lame kot tak makan nasi lemak..sian'y
Sharing is Caring~~thanks to kak ashii n kya..errr 'tangan ke dada mata ke atas'

We start our journey with take a look around UMS yang terchenta la sangat tu kan..
lawatan muhibbah dr kg ke kg, pusing round board UMS..
kalau bole nak sampai minyak abis, DC, cimb n library
pulang buku yg sepatut'y aku  kene pulang time exam week tu kat library..
memang sah2 la aku kene denda bayar coz lambat pulang..

Then hang out kat KK wif kya, mumu, kak ashi, kak fat n kak yan..
ape lagi beli belah la..barang2 nak bawak balik semenanjung..
meriah kot..macam2 gilerr kitorunk borongg..lagi2 udang masin n amplang..
maklumla orang kirim..

First time gak dlm hidup aku jumpe buah terap@ tarap..
malas nak cite sbb kalau cite panjang nak taw lbey lanjut search google..
ramai membe2 sabahan aku kate buah ni sedaappp..
nak beli tapi nk tunggu roomate aku si mumu bwk dr bongawan bukak cuti sem ni..boleh ke??huhu
untuk makluman buah ni hanya terdapat di sabah n sarawak shj..
sekian time kasih..

Dari Pasar Ikan Masin ke Centrepoint ke masjid ke Pasar Philipine ke Pasar Sinsuran
memang la high way tu kitorunk yg punye
memang ar kereta sewa tu kitorunk yg punye siap bau perfume ikan masin n 
karoake lagi dalam kete ta payah susa payah buang duit kat kbox..

Here 're some pictures for the ending of part 1
promote kedai no.6 n 7 kat pasar ikan masin..belilah kat cni memang murah!


bro ni bezday die ary2.. time ni die nga pack kan barang kitorunk dlm kotak untuk bwk masuk kargo..kemas betol die wat cam balut hadiah..baik hati giler siap bg free lagi..
sume berangan..derr~~'tangan ke dada mata ke atas'

kalau ade kak ashii bukan ombak rindu jadi'y tp tsunami gulung~hahaha
memang terkejot berukk..nasi goreng lalap RM8 ayam sampai 4 ketul..memang 10x ganda berbaloi larr kalau nak dibandingkan dgn yg jual kat cafe..believe it!

phewwitt..aku ngn mumu bergaya retro..yeww~~style la kengkonon..huhu
dlm bank pon sempat posing..kak fat macho la tu konon

kya da mcm kat klip video 2pm-heartbeat ngn IU-you n I..cm zomba pon ade..huhu
Apepon part 1 memang terdaebak dengan friends yg crazy frenzy crunchy munchi
pengakhiran yang happening even makin lame makin sedey sebab da ramai yang balik..T__T
nampaknye esok malam aku keseorangan lar coz mumu da balik
aku pon terpakse lar merantau bilik ke bilik
ok lar tido dulu..esok nk kene bangun awal teman kiya hantar kak fat kat airport
Goodbye part 1~~ see u friends at part 2 plak..
oryte!

 
Annyeonghigyeseyo!



Monday, January 16, 2012

Revolusi Lawak Kampus

salam

di malam yang hening ini..  

Aku keliru
menjadi buntu
arah yang ingin kutuju~~


rasa resahku kian celaru
dengan ilham ku tempuh
antara lawak kampus dan etika
mana satu aku nak pilih~~~


aku cuma mahukanmu..
akhirnya aku memilihmu..

lawakmu membuatkan aku
ketawa guling-gulingan
sampai aku lupa esok ade exam


kompem A+++ ni esok kalau masuk exam


thanks to KEITH and CIK KIYAH

p/s : bunkface mianhae.. aku da terosakkan revolusi korunk..^L^


Tuesday, January 3, 2012

Exam Fever

SALAM


JADUAL SAYA UNTUK BULAN INI
Once again..tonite im so RAJIN untuk tidak study
dan sangatlah RAJIN untuk mengupdate blog
mungkin ni entry yang paling RAJIN before exam berakhir
kerana semangat keRAJINan ini 
akibat drpd dua hard core paper yang paling RAJIN dating dengan aku tadi
ape yang aku RAJIN membebel nih??
FULL STOP.

Life note : next week ade date lagi dengan boyfriend a.k.a MR.EXAM !
yea..ta sabanye..pastu boleh balik doe~~

Annyeong!

Monday, January 2, 2012

wish me luck babe!!

SALAM
 
Tetibe mood study hilang..ottoke??
Nak sambung tido balik tak mengantuk..
Since pagi bangun subuh sampai sekarang tak tido2..
Esok da start exam..ade 2 paper plak tu..
Biologi asas ngan Kesihatan Persekitaran..
Aku kene skor bio asas..dari sekolah kot blaja mende2 tu..
Alamak..mampu ke tak aku buat ni..
Environmental Health amatlah penting..
Teras program kot !
Dah la due2 paper soalan essay..O.M.O !! (omo X0X0)

            ‘’YA ALLAH KAU PERMUDAHKANLAH AKU UNTUK MENJAWAB SOALAN PEPERIKSAAN ESOK HARI DAN SETERUSNYA..AMIN’’


 P/s: layan ni jap b4 smbg study..one of my wishlist to see them perform on the same stage have became true..
taken at SBS GAYO DAEJUN 2011..111230
IU + Yoseob

Sunday, January 1, 2012

aku dlm National Geographic 2012..HEPI NEW YEAR !!

SALAM PERANTAU



 GOOD BYE 2011 !!

HOPEFULLY 2012 WILL  GIMME 
A LOT OF HAPPINESS..