Friday, August 19, 2011

BAU PETANG JUMAAT

SALAM,,
Firstly..bcoz of today is a Friday...aku nak story pasai apa aku ta suke ary Jumaat..bukan x baguih,,ary Jumaat kn penghulu segala ary...lagi2 bln Ramadan ni penuh dengan kaf.ba.ra.kaf.alif.ta.nun
KEBERKATAN..=)


 Bila jam randik aku da dekat nak pukul 7 pm..tros aku tutup segala tingkap n pintu rumah serta ruang2 udara yg menghubungkan 'rumahku syurgaku' dengan dunia luar...kalau boleh laluan nyamuk ngn semut masuk pon aku nk tutop...asbab'y...waktu ni india yg dok belakang
rumah aku ni start sembahyang...mulalah....

 Actually ta salah sebab t/jawab die terhadap agama dia kn...cuma yg aku ta bole terima...bau asap yg die wat sembah2 tu je...nape lar org yg wat bau tu tanak buat bau yg wangi ckit cm AMBI PUR ke,,sedap ckit aku nk sedut....huhu...hidung aku ni memang la mancung ckit...(ikut gen mak) tapi kelemahan'y x dpt trime bau peliks2...peliks ckit je bersin..sensitif btol...haha..tyme ni sang kipas la jadi mangse...dr duduk rehat cepat2 aku pakse sang kipas lari laju2 smpai 5...nak bagi bau tu hilang....

Pastu mula lah pk yg kolot2 zmn batu...
''kalau t'lambat nnti hantu dorunk masuk rumah ikut asap tu skali"
SENGALL!!

Kadang2 t'pk gak...
''nasib baik la tade kawan aku yg pakai perfume bau lbey kurang camni kalau tak memang tade rezeki dorunk nk jd kawan aku'' 
.huhu..perasan!!bukan ta wangi tapi wangi'y lain macam sampai mencucuk-cucuk rongga hidung...tapi lagi better la bau ni dr bau badan...kalau bau badan memang aku tros lari ta balek2...huhu..

Oryte babeh...sampai cni je kot dulu entry tok aryni..tapi apa yg aku suke pasai ary jumaat ni sebab dpt jumpe my Mr.MUKAI OSAMU n Miss HORIKITA MAKI at Atashinci no Danshi ..hehe
layan JDORAMA plak...''cite da lame pon nak tengok lagi ke??" ngee~~
telebijeon bogo sipeoyo!!!


Annyeonghigyeseyo!!!....


4 comments:

KechikumA said...

haha, mr.mukai osamu ye..
chik jumpa yamamoto yusuke pulak aka masaru.. ^^

aremieroul said...

he3.. dah agama dowang suka bau cam tu kot.. :))

Pina :) said...

aku rasa kan gieym, org yg hdung mancung mmg sensitif la hidungnya..sbb org hdung mncung slalu kot skt idung.haha.

yg pasal hantu masuk rumah ko tu serius comel!!hahaha

~;:gyiem wave:;~ said...

kechik- same2 lah kte jumpe mr kte ye..huhu


mieroul-maybe kot...thn je lar idong ni..=(


pina-haha...i think so pina..tu la klmhn'y...comel kew??haha