Monday, September 5, 2011

off to ums ..

SALAM ..
i'm UMSians to be
rase'y ni entry t'akhir aku di bumi selangor .. esok pg2 bute da kene fly to sabah .. rase sedey + rugi sebab kalau piala malaysia selangor menang aku ta dapat cuti .. hehehe .. 
amin (moge2 selangor menang) ~~

minggu ni aku hupdate blog smpai due tige kali sehari sebab aku taw lps ni da susa nk hupdate .. tu ta termasuk lagi darjah kemalasan .. pas register ade MSM(minggu suai mesra) plak .. lg la busy ..
denga cite agk rmai la bkl stdnt ums lapor diri aryni .. semangat btol dorunk dafta awal an ??
huhu .. wait 4 me bah ..

oryte !! da cup packin' sume .. na ikot?? .. huhu .. meyh datang lawat aku ..
wokeyh !! sampai cni je kot .. i/Allah kalau sempat smpai sne ty aku update yew .. nak tido dulu ..esok kene bgn awal .. 

oyasumi .. Annyeonghigyeseyo !!  ^__^

p/s : doakan kami selamat sampai ye ..


8 comments:

Faaizz d. Zul said...

selamat maju jaya di sabah,

bah

bah

bah...

kih kih kih.

=)

~;:gyiem wave:;~ said...

huhu .. thanks =)

AIN said...

gyiemah..ko dapat sabah..baru ku tahu,,,huhu...selamat maju jaya gyiem..bg aku blajar kat sabah ngan sarawak dh macam study kat oversea..goo luck !

~;:gyiem wave:;~ said...

huhu .. tade la ain .. mmg la over the sea tp bkn oversea btol2 .. huhu .. btw thnks dear !! =)

KechikumA said...

all the best ye kt sne tu~
^^

Gimi said...

hati2..

~;:gyiem wave:;~ said...

@KechikumA thanks kechik ..=)

~;:gyiem wave:;~ said...

@Gimi thank gimi ..=)